Groenendaal T.T.C. vzw organiseert in samenwerking met het Groenendaalcollege, het district Merksem en de sportraad Merksem

19e Kampioenschap van Merksem Tafeltennis Groenendaalcollege

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren, oudleerlingen en (oud-)clubspelers. De wedstrijden worden in poulevorm afgewerkt eind april, begin mei en hebben plaats in de sporthal van het Groenendaalcollege, Campus Sint-Jan, aan de Ullenshofstraat. Er wordt een trofee uitgereikt in twee reeksen: een reeks voor recreanten en niet geklasseerde competitiespelers en een reeks voor geklasseerde competitiespelers.

De spelers moeten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Reeksindeling:

Inschrijvingsgeld: EUR 5.00 te betalen op de eerste speeldag.

De poules worden samengesteld uit minstens vier spelers. Bij de recreanten en NG (eerste ronde maandag 29 april 2019) wordt gespeeld naar drie gewonnen sets van 11 punten, bij de geklasseerde spelers (eerste ronde dinsdag 30 april 2019) naar twee gewonnen sets van 21 punten (met voorgift).

Bij de competitiespelers telt het klassement van het seizoen 2018-2019. Het hoogste klassement telt wanneer een speler een klassement heeft bij meerdere verbonden. Bij de dames telt het herenklassement. Spelers die twee seizoenen of langer geen competitie gespeeld hebben krijgen een aangepast klassement: daling van één niveau per twee seizoenen waarin geen competitie gespeeld werd, met een maximum daling van één letter en bodemklassement F. Bijvoorbeeld C4 kan maximaal zakken tot D4.

Minstens twee spelers per poule gaan door naar de volgende ronde.

In elke reeks gaan op die manier de best geplaatste spelers door naar de finaleronde op dinsdag 7 mei, met 4 poules van 4 spelers voor elke reeks, onmiddellijk gevolgd door halve finales, strijd om 3e en 4e plaats en finale.

Als er minder dan 20 spelers ingeschreven zijn in een reeks wordt alles op de eerste speeldag gespeeld.

Inschrijven ten laatste op zondag 21 april 2019:

Vermeld volgende gegevens bij inschrijving:

Er wordt gespeeld met witte ballen, dus draag geen witte uitrusting.

De wedstrijden vangen aan om 20:00 stipt,

Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

Klik hier voor enkele richtlijnen voor de scheidsrechters.

Wie zelf nog wat reclame wil maken voor het kampioenschap, kan met onze dank gebruik maken van de flyer met alle informatie of van de affiche of doorverwijzen naar de Facebook pagina van het Kampioenschap van Merksem (@KvMTafeltennis).

District Merksem Erkende sportclub Stad Antwerpen