Groenendaal T.T.C. vzw organiseert in samenwerking met het KNMC Groenendaal

22e Kampioenschap van Merksem Tafeltennis <KNMC Groenendaal

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren, oudleerlingen, (oud-)clubspelers en sympathisanten. De wedstrijden worden in poulevorm afgewerkt op maandag 22 en dinsdag 23 april en hebben plaats in de sporthal van KNMC Groenendaal, aan de Ullenshofstraat. Er is een reeks voor recreanten en niet geklasseerde spelers (22 april) en een open reeks (23 april). In elke reeks krijgt de kampioen een trofee.

De spelers moeten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Inschrijvingsgeld: EUR 10.00 ter plaatse te betalen.

De poules worden samengesteld uit minstens vier spelers. Er wordt gespeeld naar drie gewonnen sets van 11 punten (in de open reeks met voorgift).

Bij de competitiespelers telt het klassement van het seizoen 2023-2024. Het hoogste klassement telt wanneer een speler een klassement heeft bij meerdere verbonden. Bij de dames telt het herenklassement. Spelers die twee seizoenen of langer geen competitie gespeeld hebben krijgen een aangepast klassement: daling van één niveau per twee seizoenen waarin geen competitie gespeeld werd, met een maximum daling van één letter en bodemklassement F. Bijvoorbeeld C4 kan maximaal zakken tot D4.

De poulewinnaars gaan aansluitend door naar een tabel met rechtstreekse uitschakeling. Bij minder dan 8 poules worden lucky losers opgevist. De tabellen worden afgesloten met de strijd om 3e en 4e plaats en de finale.

Inschrijven ten laatste op zaterdag 13 april 2024:

Vermeld volgende gegevens bij inschrijving:

Er wordt gespeeld met witte ballen, dus draag geen witte uitrusting.

De wedstrijden vangen aan om 20:00 stipt. Spelers dienen speelklaar aanwezig te zijn om 19:45.

Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

Klik hier voor enkele richtlijnen voor de scheidsrechters.

Wie zelf nog wat reclame wil maken voor het kampioenschap, kan met onze dank gebruik maken van de flyer met alle informatie of van de affiche.