Groenendaal T.T.C. vzw organiseert in samenwerking met het KNMC Groenendaal

20e Kampioenschap van Merksem Tafeltennis <KNMC Groenendaal

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren, oudleerlingen en (oud-)clubspelers. De wedstrijden worden in poulevorm afgewerkt op dinsdag 3 mei en hebben plaats in de sporthal van KNMC Groenendaal, aan de Ullenshofstraat. De kampioen krijgt een trofee en er is ook een beker voor de beste niet geklasseerde speler.

De spelers moeten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Inschrijvingsgeld: EUR 5.00 ter plaatse te betalen.

De poules worden samengesteld uit minstens vier spelers. Er wordt gespeeld naar twee gewonnen sets van 21 punten (met voorgift).

Bij de competitiespelers telt het klassement van het seizoen 2021-2022. Het hoogste klassement telt wanneer een speler een klassement heeft bij meerdere verbonden. Bij de dames telt het herenklassement. Spelers die twee seizoenen of langer geen competitie gespeeld hebben krijgen een aangepast klassement: daling van één niveau per twee seizoenen waarin geen competitie gespeeld werd, met een maximum daling van één letter en bodemklassement F. Bijvoorbeeld C4 kan maximaal zakken tot D4.

Minstens twee spelers per poule gaan aansluitend door naar een tabel met rechtstreekse uitschakeling. Voor de niet geklasseerde spelers is er een afzonderlijke tabel. De tabellen worden afgesloten met de strijd om 3e en 4e plaats en de finale.

Inschrijven ten laatste op donderdag 28 april 2022:

Vermeld volgende gegevens bij inschrijving:

Er wordt gespeeld met witte ballen, dus draag geen witte uitrusting.

De wedstrijden vangen aan om 20:00 stipt. Spelers dienen speelklaar aanwezig te zijn om 19:45.

Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

Klik hier voor enkele richtlijnen voor de scheidsrechters.

Wie zelf nog wat reclame wil maken voor het kampioenschap, kan met onze dank gebruik maken van de flyer met alle informatie of van de affiche of doorverwijzen naar de Facebook pagina van het Kampioenschap van Merksem (@KvMTafeltennis).