Groenendaal T.T.C. in samenwerking met het Groenendaalcollege

13e Kampioenschap van Merksem Tafeltennis Groenendaalcollege

Bij de recreanten en NG spelers wint Ralf Seldenslach. John Hanlon is kampioen bij de competitiespelers.

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, (oud-)scholieren en (oud-)clubspelers. De wedstrijden werden in poulevorm afgewerkt over drie avonden in april 2012, en hadden plaats in de het Sportcentrum Groenendaal, sporthal van het Groenendaalcollege, Campus Sint-Jan, aan de Ullenshofstraat. Er werd een trofee uitgereikt in twee reeksen: recreanten en NG spelers, en geklasseerde competitiespelers.

Dankzij de massale opkomst van de leden van Omnisport-Groenendaal waren er een record aantal deelnemers: 51.

De spelers moesten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Reeksindeling:

In beide reeksen werd de eerste ronde in vijf poules gespeeld, de drie best geplaatste spelers van elke poule gingen door naar de tweede ronde.

In de tweede ronde werden telkens drie poules van vijf spelers uitgevochten, per poule gingen twee spelers door naar de finalepoule van zes spelers.

Bij de recreanten en NG spelers bleef Ralf Seldenslach ongeslagen in de finalepoule en haalde zo de beker binnen.

Voor het zilver was de onderlinge wedstrijd tussen Lieve Pillens en Rudy Van Hees (beiden Bart-Merksem) beslissend. Lieve haalde de bovenhand en kreeg de zilveren medaille mee naar huis, het brons was voor Rudy.