T.T.C. Groenendaal organiseerde in samenwerking met het Groenendaalcollege

3de Kampioenschap van Merksem Tafeltennis Groenendaalcollege

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren en clubspelers. De wedstrijden werden in poulevorm afgewerkt in de eerste twee weken na de Paasvakantie, en hadden plaats in de sporthal van het Groenendaalcollege, Campus Sint-Jan, aan de Ullenshofstraat. Er werd een trofee uitgereikt in twee reeksen: recreanten en competitiespelers.

De spelers moesten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Reeksindeling:

De poules werden samengesteld uit 4, 5 of 6 spelers. Er werd gespeeld naar 2 gewonnen sets van 21 punten. Bij de competitiespelers waren er 24 deelnemers, bij de recreanten 17.

Per poule gingen de 3 best geplaatste spelers door naar de tweede ronde op dinsdag 23 april, waar in poules van 6 spelers werd gespeeld. Deze tweede ronde werd vooral bij de competietiespelers erg spannend: in beide poules hadden 5 spelers elk 3 wedstrijden gewonnen, zodat de gewonnen en verloren sets, en in één poule zelfs de puntensaldo's, doorslaggevend waren.

De finaleronde volgde op woensdag 24 april, voor elke reeks in een poule van 6 spelers.