T.T.C. Groenendaal organiseerde in samenwerking met het Groenendaalcollege

2de Kampioenschap van Merksem Tafeltennis Groenendaalcollege

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren en clubspelers. De wedstrijden werden in poulevorm afgewerkt in de eerste twee weken na de Paasvakantie 2001, en hadden plaats in de sporthal van het Groenendaalcollege, Campus Sint-Jan, aan de Ullenshofstraat. Er werden trofees en medailles uitgereikt in twee reeksen: recreanten en competitiespelers.

De spelers moesten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Reeksindeling:

De poules werden samengesteld uit 5 of 6 spelers. De 3 best geplaatste spelers gingen door naar de tweede ronde op dinsdag 24 april, waar ook in poules van 6 spelers werd gespeeld, hierna volgde de finaleronde op donderdag 26, met voor elke reeks een poule van 6 finalisten.

6 Joachim De Bruecker G.C.M. 2LAa

Farzad bleef, net als in 2000, ongeslagen tijdens het hele toernooi.

6 Yannick Grafé Nodo/Touch NG

Bij de competitiespelers waren er 3 spelers met 3 overwinningen in de finalepoule, zodat de eindwinnaar bepaald werd door de gewonnen sets uit de onderlinge wedstrijden.

Ereplaatsen Kampioenschap van Merksem 2001
Kim Boiy, Farzad Karimi Rad, Yves Hulin
Recreanten
Jan Druart, Dirk Lemmens, Filip Van Loock

Proficiat voor hen die de prijzen wegkaapten en dank aan al de deelnemers die ervoor zorgden dat iedereen plezier beleefde aan dit kampioenschap.

Met deze tweede geslaagde editie zetten we een stap verder, volgend jaar spreken we van een traditie...