T.T.C. Groenendaal organiseerde in samenwerking met het Groenendaalcollege

Wapenschild Merksem Kampioenschap van Merksem Tafeltennis Groenendaalcollege

Tafeltennistoernooi ingericht voor inwoners, scholieren en clubspelers. De wedstrijden werden in poulevorm afgewerkt in de eerste twee weken van mei, en hadden plaats in de sporthal van het Groenendaalcollege, Campus Sint-Jan, aan de Ullenshofstraat. Er werd een trofee uitgereikt in twee reeksen: recreanten en competitiespelers.

De spelers moesten voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

Reeksindeling:

De poules werden samengesteld uit 5 of 6 spelers. De 3 best geplaatste spelers gingen door naar de tweede ronde op dinsdag 9 mei, waar ook in poules werd gespeeld, hierna volgde de finaleronde op vrijdag 12 mei, weer in poulevorm.